25 år er eit faktum!

Konsert og fest i Samfunnshuset med innbedne gjester.

KONSERTEN. Programmet var songane som viser til høgre. Dei "gamle" dirigentane var sjølvsagt innbedne, og den einaste som ikkje kunne vera til stades var Marianne frå høge nord. Ho hadde eit kolliderande oppdrag, men sendte gratulasjonsmail som blei opplest på festen.Torvald og Sjur, som oftast akkompagnerte, fekk vera med på nokre nummer kvar - kjekt som i "gamle dagar"! Det var utdeling av korplakett, produsert av John-Gunnar, og dirigentane fekk i tillegg eit festskriv, ei bok om koret, forfatta av Arne, med, som han skreiv, åndeleg assistanse av Unni og Lars Magne, samt klippsamlinga til Elisabeth.

 

Torvald
Barbara Ann
Sloop John-B
Nå tømmer vi vårt glass
Bånsull fra Østerdalen
Brureslått frå Øre
Jonsok-kvelden
Fløytelåt
Oh, Freedom
Rock my soul
Halleluja

Hilde:
Now is the month of maying
Bye, bye love.

Marianne:
Flying free
Swing a Canon
Sjur:
Om eg var ein rik mann
Sol stig, sol sig
The phantom of the opera
Karina kom ut med ei liste over øvingstider og seminar ein gong i mars. Der skreiv ho mellom anna: "Det er veldig viktig at me no får "samla troppane" fram mot 16. april, slik at me kan feira dei 25 åra med eit fyrverkeri av ein konsert!!!!!"

Bjørn Gisle:
Waterloo
Vi'kke det bli fe'menalt
Nu går sista visan

Ord i ettertid: Karina gjorde ein kjempejobb med oss fram mot konserten, og vi vågar å sei den blei ganske så "fyrverkerisk"! Vi hadde eit fyrverkeri framfor oss, og som ho hadde innprenta oss så ofte: Slå dåke laus, ha det gøy!! Og det er heilt sant: VI HADDE DET GØY!! Takk, Karina
Karina:
Scandinavian Shuffle
John Kanakanaka
Seasons of Love

 


. . . . .men så reiser ho til nye utfordringar. Og så er vi der igjen: Kva nå??
(Kvifor skal alle avdelingane i historia om Strupebandet slutta med spørsmålsteikn??)